į pirmą puslapį

Kronika

Vasario 28 d. Šeimos gerovei neabejingos Klaipėdos organizacijos vienijosi forume „Update! #Bendrystė“
Paskelbta: 2019-03-04 11:29:05

              Šeimos gerovės srityje dirbančios organizacijos ir ugdymo įstaigos vasario 28 dieną rinkosi į forumą, kuris vyko Klaipėdos Prano Mašioto progimnazijoje. Forumą, tęsdamas klaipėdiečiams jau pažįstamą šeimai skirtų renginių „Update! #Bendrystė“ ciklą, organizavo Klaipėdos miesto Šeimos centras, bendradarbiaudamas su miesto savivaldybės Tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatore Edita Kučinskiene. Renginio metu pažymėta Prano Mašioto progimnazijos Tėvų klubo penkerių metų veikla, kaip svarus indėlis į šeimos ir mokyklos bendradarbiavimo puoselėjimą.

Bendrystės forumas sulaukė didelio susidomėjimo – jame dalyvavo daugiau nei penkiasdešimt šeimai neabejingų organizacijų ir įstaigų, prie kurių aktyviai prisijungė ir politinių partijų atstovai bei kandidatai į miesto merus. Šeimos centro iškelta holistinė samprata, integruojanti ne tik materialiąją, bet ir dvasinę šeimos gerovę, davė postūmį ieškoti naujų sutelktumo ir pagalbos šeimoms formų.

Šeimos tvarumo kelias prasideda nuo atsakingo pasirengimo santuokai, išsišakodamas į daugelį šeimos palaikymo kelių bei būdų, todėl forumo dalyviai ypatingai pabrėžė bendradarbiavimo šioje srityje būtinybę, o ieškodami jos būdų iškėlė organizacijų bendravimo platformos poreikį mieste. Forumo idėjų dirbtuvėse gimė ne vienas šeimos laisvalaikio kultūros puoselėjimo modelis, todėl tikėtina, jog Klaipėdoje išsiskleis naujos, šeimos tvarumą ir gerovę puoselėjančios veiklos.

 

Klaipėdos miesto Šeimos Centras

 

aukštyn
TELŠIŲ VYSKUPIJOS KURIJOS REKVIZITAI: Pavadinimas/Beneficiary Account Name: Telšių vyskupijos kurija
Sąskaitos numeris/Beneficiary Account Number: LT73 4010 0428 0001 1641
JA kodas/Beneficiary code: 191270864
Adresas/Beneficiary Address: Katedros a. 5, LT-87131, Telšiai, Lithuania
Banko pavadinimas/Bank Name: LUMINOR bank
Banko SWIFT kodas/Bank SWIFT code: AGBLLT2X
Banko adresas/Bank address: Konstitucijos pr. 21A, LT-03601 Vilnius, Lithuania

 



Sekite mus: