į pirmą puslapį

Skelbimai

Spalio 14 d. Atsinaujinimo diena KLAIPĖDOJE „Kuo žmonės jus laiko?“
Paskelbta: 2017-09-18 13:04:43

Jau antrus metus iš eilės Klaipėdos katalikiškos parapijos organizuoja Atsinaujinimo dieną, šiais metais pasipuošusią skambiu pavadinimu: „Kuo žmonės jus laiko?“. Katalikiškų parapijų rengiama šventė kviečia pažvelgti į savo vidų, atigręžti ne tik į kūno, bet ir į sielos poreikius, bei atrasti atsakymą į klausimą: kas yra katalikai nūdienos pasaulyje? Kokia jų paskirtis ir vieta šiuolaikinėje visuomenėje? Kuo žmonės juos laiko? Ypač asmeniškai ir jautriai šie klausimai nuskambės kiekvienam, kuris save laiko kataliku ir trokšta naujai išgyventi savo katalikiškąjį pašaukimą.

Klaipėdos miesto Atsinaujinimo diena „Kuo žmonės jus laiko?“ įvyks š.m. spalio 14 d., šeštadienį, Žvejų kultūros rūmuose. Renginio pradžia 12 val.

Renginyje dalyvaus vysk. dr. Kęstutis Kėvalas (Telšių vyskupas), pagal temą „Kuo žmonės jus laiko?“ paskaitas skaitys mons. dr. Visvaldas Kulbokas (Vatikano valstybės sekretoriato Ryšių su valstybėmis sekcijos oficiolas) ir diak. dr. Benas Ulevičius (VDU katalikų teologijos fakulteto dekanas), taip pat apie katalikų tikėjimo esmę kalbės kan. teol. lic. Vygintas Gudeliūnas (Darbėnų šv. apaštalų Petro ir Pauliaus parapijos klebonas). Šventėje išvysime, Klaipėdos – Lietuvos kultūros sostinės 2017, menininkus-katalikus, pristatysiančius savo menininę veiklą uostamiestyje. Grožėsimės šlovinimo giesmėmis, kurias atliks jungtinis Klaipėdos, Kretingos ir Gargždų choras (vad. Lina Pudžiuvelytė), specialiai suburtas šiai šventei. Renginio metu veiks vaikų užimtumo kambarys, kuriame tėveliai galės savo mažamečius vaikus (amžius 5-10 m.) palikti renginio savanorių priežiūrai, kuri bus pripildyta nuotaikingomis veiklomis, žaidimais, bei įdomiais svečiais. Taip pat veiks Švč. Sakramento Adoracijos kambarys, kuriame bus galimybė ne tik melstis, adoruojant Švč. Sakramentą, bet ir atlikti išpažintį ar tiesiog pasikalbėti su kunigu rūpimais klausimais. Visa tai ir dar daugiau Jūsų laukia atvykus į Klaipėdos miesto Atsinaujinimo diena „Kuo žmonės jus laiko?“

Renginio globėjas Telšių vyskupas Jonas Boruta SJ.

Dangiškasis globėjas – šiais metais palaimintuoju pasklebtas arkivyskupas Teofilius Matulionis.

Renginio organizatoriai dėkingi gausiam būriui rėmėjų: Pagrindiniai rėmėjai: Klaipėdos miesto savivaldybė ir Lietuvių Katalikų Religinė Šalpa Informaciniai rėmėjai: Klaipėdos miesto dienraštis Klaipėda, Klaipėdos rajono laikraštis Banga, internetiniai portalai bernardinai.lt ir katalikai.lt, radijo stotys Marijos radijas, RadijoGAMA, ir Reginionių Radijo Stočių Asociacija Rėmėjai: Bandelių kepyklėlė, Luxa, Pitlius, Smagu kepti, Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, Lietuvos didžiojo kunigaikščio Butigeidžio dragūnų batalionas

LAUKIAME VISŲ, klaipėdiečių ir miesto svečių, Klaipėdos miesto Atsinaujinimo dienoje „Kuo žmonės jus laiko?“, spalio 14 d., šeštadienį, nuo 12 val., Žvejų kultūros rūmuose!

aukštyn
TELŠIŲ VYSKUPIJOS KURIJOS REKVIZITAI: Pavadinimas/Beneficiary Account Name: Telšių vyskupijos kurija
Sąskaitos numeris/Beneficiary Account Number: LT73 4010 0428 0001 1641
JA kodas/Beneficiary code: 191270864
Adresas/Beneficiary Address: Katedros a. 5, LT-87131, Telšiai, Lithuania
Banko pavadinimas/Bank Name: LUMINOR bank
Banko SWIFT kodas/Bank SWIFT code: AGBLLT2X
Banko adresas/Bank address: Konstitucijos pr. 21A, LT-03601 Vilnius, Lithuania

 



Sekite mus: