į pirmą puslapį

Skelbimai

Paskyrimai Telšių vyskupijoje 2024 m. liepa
Paskelbta: 2024-07-17 12:57:29
  • Kanauninkas Jonas Ačas paskirtas Telšių vyskupijos Katedros ir prie jos besiglaudžiančios Telšių Šv. Antano Paduviečio parapijos rezidentu, paliekant eiti visas kitas iki šiol turėtas pareigas.

  • Garbės kanauninkas Alvydas Bridikis atleistas nuo pareigos laikinai aptarnauti Adakavo Šv. Jono Krikštytojo parapiją, paliekant eiti visas kitas iki šiol turėtas pareigas.

  • Kunigas Jonas Baginskas atleistas iš Šačių Šv. Jono Krikštytojo parapijos klebono pareigų, taip pat nuo pareigos klebono teisėmis ir pareigomis aptarnauti Notėnų Šv. Kankinės Kotrynos parapiją ir paskirtas minėtų parapijų administratoriumi.

  • Kunigas Saulius Damašius paskirtas klebono teisėmis ir pareigomis rūpintis paruošimo Įkrikščioninimo sakramentams bei Santuokos sakramentui reikalais ir katecheze Šačių Šv. Jono Krikštytojo ir Notėnų Šv. Kankinės Kotrynos parapijose, paliekant eiti visas kitas iki šiol turėtas pareigas.

  • Kunigas Antanas Gutkauskas OP atleistas iš Rietavo Šv. arkang. Mykolo parapijos klebono pareigų bei nuo pareigos klebono teisėmis ir pareigomis aptarnauti Spraudės Šv. apašt. Pauliaus parapiją.

  • Kunigas Narsutis Petrikas atleistas iš Kaltinėnų Šv. Jono Krikštytojo parapijos klebono pareigų bei nuo pareigos klebono teisėmis ir pareigomis laikinai aptarnauti Nemakščių Švč. Trejybės parapiją ir paskirtas Rietavo Šv. arkang. Mykolo parapijos klebonu, klebono teisėmis ir pareigomis aptarnaujant Spraudės Šv. apašt. Pauliaus parapiją.

  • Kunigas Gintaras Lengvinas atleistas iš Mažeikių Šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos klebono, Mažeikių dekanato vicedekano pareigų bei nuo pareigos aptarnauti Pikelių Švč. Trejybės parapiją ir paskirtas Kaltinėnų Šv. Jono Krikštytojo parapijos klebonu.

  • Kunigas Ramūnas Norkus atleistas iš Mažeikių Švč. Jėzaus Širdies parapijos vikaro bei sielovadinio darbo su Norvegijoje gyvenančiais lietuviais pareigų ir paskirtas Mažeikių Šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos klebonu, Mažeikių dekanato vicedekanu, klebono teisėmis ir pareigomis aptarnaujant Pikelių Švč. Trejybės parapiją, paliekant Dievo Tarno vyskupo Vincento Borisevičiaus Beatifikacijos bylos bendradarbio pareigas.

  • Kunigas Antanas Mačius atleistas iš Mažeikių Šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos vikaro pareigų ir paskirtas Mažeikių Švč. Jėzaus Širdies parapijos vikaru, paliekant eiti visas kitas iki šiol turėtas pareigas.

  • Kunigas Tomas Kaulius atleistas iš Plungės Šv. Jono Krikštytojo parapijos vikaro pareigų ir paskirtas Mažeikių Šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos vikaru.

  • Kunigas Kazys Žutautas atleistas iš Pagėgių Šv. Kryžiaus parapijos klebono, Pagėgių Šv. Kryžiaus bažnyčios atstatymo komisijos nario pareigų bei nuo pareigos klebono teisėmis ir pareigomis aptarnauti Rukų Šv. Antano Paduviečio parapiją ir Usėnų Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų koplyčią ir paskirtas Nemakščių Švč. Trejybės parapijos klebonu, klebono teisėmis ir pareigomis aptarnaujant Adakavo Šv. Jono Krikštytojo parapiją.

  • Kunigas Andrius Eidintas atleistas iš Ventos Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo Prasidėjimo parapijos klebono pareigų ir paskirtas Pagėgių Šv. Kryžiaus parapijos klebonu, Pagėgių Šv. Kryžiaus bažnyčios atstatymo komisijos nariu, klebono teisėmis ir pareigomis aptarnaujant Rukų Šv. Antano Paduviečio parapiją ir Usėnų Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų koplyčią.

  • Kunigas Andrius Bakstys atleistas iš Telšių vyskupijos Katedros ir prie jos besiglaudžiančios Telšių Šv. Antano Paduviečio parapijos vikaro pareigų ir paskirtas Ventos Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo Prasidėjimo parapijos klebonu.

  • Kunigas Rolandas Kazlauskas atleistas iš Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės parapijos vikaro, Telšių vyskupijos Jaunimo dvasios vadų tarybos nario Klaipėdos dekanate bei Klaipėdos krašto skautų kapeliono pareigų ir paskirtas Telšių vyskupijos Katedros ir prie jos besiglaudžiančios Telšių Šv. Antano Paduviečio parapijos vikaru.

  • Kunigas Antanas Šimkus atleistas iš Mažeikių Švč. Jėzaus Širdies parapijos rezidento pareigų ir paskirtas Šilalės Šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos rezidentu.

  • Kunigas t. Jarosław Roman Rekwardt OFM Conv. atleistas iš Klaipėdos Šv. Brunono Kverfurtiečio parapijos vikaro pareigų.

  • Kunigas t. Piotr Marcin Stroceń OFM Conv. paskirtas Klaipėdos Šv. Brunono Kverfurtiečio parapijos vikaru.

  • Diakonas t. Adam Dunst OFM Conv. paskirtas diakono tarnystei Klaipėdos Šv. Brunono Kverfurtiečio parapijoje.

Telšių vyskupijos kurijos informacija

aukštyn
TELŠIŲ VYSKUPIJOS KURIJOS REKVIZITAI: Pavadinimas/Beneficiary Account Name: Telšių vyskupijos kurija
Sąskaitos numeris/Beneficiary Account Number: LT73 4010 0428 0001 1641
JA kodas/Beneficiary code: 191270864
Adresas/Beneficiary Address: Katedros a. 5, LT-87131, Telšiai, Lithuania
Banko pavadinimas/Bank Name: LUMINOR bank
Banko SWIFT kodas/Bank SWIFT code: AGBLLT2X
Banko adresas/Bank address: Konstitucijos pr. 21A, LT-03601 Vilnius, Lithuania

 



Sekite mus: