į pirmą puslapį

Kronika

Lapkričio 16-18 d. „Update! #Bendrystė!“ suvienijo klaipėdiečių šeimas
Paskelbta: 2018-11-22 09:52:48

        Lapkričio 16-18 dienomis gausus būrys klaipėdiečių šeimų rinkosi į šeimų savaitgalio stovyklą „Update! #Bendrystė!“. Stovyklą organizavo Klaipėdos miesto Šeimos Centras. Bendradarbiauta su Klaipėdos Prano Mašioto progimnazija ir jos Tėvų klubu, Šv. Juozapo Darbininko bažnyčia, Marijos Taikos Karalienės bažnyčia, Vakarų Lietuvos tėvų forumu, KU Jono Pauliaus II krikščioniškųjų studijų centru.

Penktadienio vakarą startavusi stovykla miesto šeimas pirmiausiai pakvietė į džiaugsmo šventę, kurioje visus sveikino Klaipėdos Karalienės Luizės jaunimo centro choreografijos studija „Inkarėlis“, skambėjo klaipėdietiškų grupių „Barzdoti vyrai“ ir „Dėl Tavęs“ programa, o šokio bendrystėje visus suvienijo nuotaikingas flašmobas ir kapela „Martvežiai“. Po aktyvių ir intriguojančių „Nakties mokykloje“ veiklų, šeštadienį nuo pat ryto stovykloje vyko įvairūs edukaciniai ir kultūriniai renginiai tėvams, paaugliams bei vaikams, skirti tarpusavio santykių kūrimui ir puoselėjimui. Sekmadienį stovyklos veiklas vainikavo padėkos šventosios Mišios šv. Juozapo Darbininko bažnyčioje meldžiantis už stovykloje dalyvavusias šeimas ir Baltijos-Marių bendruomenę.

Prasminga, jog į „Update! #Bendrystė!“ veiklas įsijungė daugiau nei du šimtai klaipėdiečių, o savaitgalio stovyklos įgyvendinimui buvo suburta beveik penkiasdešimties savanorių mokinių, tėvų ir mokytojų grupė.

Projektą finansavo LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerija. Projekto organizatoriai dėkoja Klaipėdos miesto savivaldybei, Baltijos-Marių bendruomenei, bei Ievos Jaffre ūkiui už paramą.

„Update! #Bendrystė!“ - tai ne paskutinis Klaipėdos miesto Šeimos Centro šeimų bendrystės puoselėjimo renginys Klaipėdai. Kviečiame visus apsijungti pamatiniam – šeimų tvarumo – tikslui mūsų mieste ir šalyje.

  

 

Klaipėdos miesto Šeimos Centro informacija

aukštyn
TELŠIŲ VYSKUPIJOS KURIJOS REKVIZITAI: Pavadinimas/Beneficiary Account Name: Telšių vyskupijos kurija
Sąskaitos numeris/Beneficiary Account Number: LT73 4010 0428 0001 1641
JA kodas/Beneficiary code: 191270864
Adresas/Beneficiary Address: Katedros a. 5, LT-87131, Telšiai, Lithuania
Banko pavadinimas/Bank Name: LUMINOR bank
Banko SWIFT kodas/Bank SWIFT code: AGBLLT2X
Banko adresas/Bank address: Konstitucijos pr. 21A, LT-03601 Vilnius, Lithuania

 



Sekite mus: