į pirmą puslapį

Kronika

Vyskupo apsilankymas progimnazijoje
Paskelbta: 2024-03-27 10:59:51

2024 m. kovo 26 d., Didįjį antradienį, Telšių vyskupas Algirdas Jurevičius aplankė Klaipėdos Prano Mašioto progimnaziją, besivadovaujančią katalikiškais ugdymo principais. Vyskupą lydėjo kancleris kan. Haroldas Šneideraitis ir progimnazijos kapelionas kun. Antanas Budreckas. Progimnazijos bendruomenę ir veiklą vyskupui pristatė direktorė Janina Grigienė kartu su visa administracijos komanda.

Progimnazijos mokiniai paruošė Didžiajai savaitei pritaikytą programą, giedojo giesmes, grojo, šoko, skaitė Šv. Rašto bei maldų žodžius. Ganytojas vaikams papasakojo pasaką apie asilą, ant kurio į Jeruzalę Verbų sekmadienį įjojo Jėzus. Vaikai pasveikino vyskupą praėjusio gimtadienio proga ir padovanojo albumą su savo piešiniais ir palinkėjimais.

Po susitikimo su mokiniais Telšių vyskupas susitiko su progimnazijos bendruomene. Ratu susėdę pedagogai klausėsi ganytojo pasakojimo apie sinodą. Vyskupas kalbėjo apie atleidimą ir gailestingumą bei atsakė į klausimus. Užsimezgę pokalbiai tęsėsi prie arbatos puodelio.

Telšių vyskupijos kurijos informacija

 
 
 
 
 
 
 
aukštyn
TELŠIŲ VYSKUPIJOS KURIJOS REKVIZITAI: Pavadinimas/Beneficiary Account Name: Telšių vyskupijos kurija
Sąskaitos numeris/Beneficiary Account Number: LT73 4010 0428 0001 1641
JA kodas/Beneficiary code: 191270864
Adresas/Beneficiary Address: Katedros a. 5, LT-87131, Telšiai, Lithuania
Banko pavadinimas/Bank Name: LUMINOR bank
Banko SWIFT kodas/Bank SWIFT code: AGBLLT2X
Banko adresas/Bank address: Konstitucijos pr. 21A, LT-03601 Vilnius, Lithuania

 



Sekite mus: