į pirmą puslapį

Skelbimai

Balandžio 19 d. Kryžiaus kelias Klaipėdos miesto gatvėmis
Paskelbta: 2019-04-15 13:31:09

Klaipėdos dekanato informacinė grupė informuoja, kad balandžio 19 d., penktadienį, organizuojamas Kryžiaus kelias Klaipėdos miesto gatvėmis. Eisena prasidės 18 val. nuo Kristaus Karaliaus bažnyčios (Bokštų g. 10).

Ši Didžiojo Penktadienio Kryžiaus kelio procesija, kurios metu prisimenamas Kristus, nešantis kryžių, einama daugelyje krikščioniškų šalių. Lietuvoje taip pat ne viename mieste tikintieji dalyvauja šioje eisenoje.

Nešdami kryžių nuo Kristaus Karaliaus bažnyčios iki Marijos Taikos Karalienės bažnyčios, ne tik apmąstysime Jėzaus – žmogaus ir Dievo – auką, bet ir melsimės už šeimas. Šių metų Kryžiaus kelio tekstas parengtas pagal popiežiaus Pranciškaus apaštališkąjį paraginimą „Amoris laetitia“ („Meilės džiaugsmas“). Savo maldose prisiminsime įvairius šiandienos iššūkius patiriančias šeimas: stovinčius ant skyrybų slenksčio, patiriančius smurtą, išgyvenančius vienatvę ir kitokias atskirtis žmones.

Kryžiaus kelio procesijoje dalyvaus įvairių tiek valstybinių, tiek nevyriausybinių organizacijų atstovai, Klaipėdos katalikų bendruomenė.

Padėkime vieni kitiems pakelti kryžių!

 

aukštyn
TELŠIŲ VYSKUPIJOS KURIJOS REKVIZITAI: Pavadinimas/Beneficiary Account Name: Telšių vyskupijos kurija
Sąskaitos numeris/Beneficiary Account Number: LT73 4010 0428 0001 1641
JA kodas/Beneficiary code: 191270864
Adresas/Beneficiary Address: Katedros a. 5, LT-87131, Telšiai, Lithuania
Banko pavadinimas/Bank Name: LUMINOR bank
Banko SWIFT kodas/Bank SWIFT code: AGBLLT2X
Banko adresas/Bank address: Konstitucijos pr. 21A, LT-03601 Vilnius, Lithuania

 



Sekite mus: